Serveis

Els Diables de l'Alt Urgell sóm capaços de qualsevol cosa. Estem especialitzats amb actuacions de foc, correfocs, castell de focs, esdeveniments culturals i tradicionals, cercaviles temàtics...

Una llista pràcticament interminable que no tanquem mai. Si us agrada el foc, la música o la llum, i necessiteu l'experiència i l'habilitat necessària per fer-ho... heu encertat al 100%!

Contacta'ns i farem realitat qualsevol somni, on, quan i com vulguis.  

Estàs pensant en fer quelcom?

Correfocs

 

Els nostres correfocs diferencien de la resta per començar i acabar amb un espectacle (opcional) de teatre, música, llum i foc.

 

Cap espectacle és el mateix. El públic queda sorprès per la temàtica i ambientació de tot l'escenari i el carrer. Es crea un món real/fictici que fa entrar el públic en la història explicada, per acabar amb un correfoc pels carrers, on el foc serà el punt principal amb carretilles constants, tramades, il·luminació de foc, música amb la banda de timbals i gralles, etc.

 

Per acabar, després de l'espectacle final (opcional), és finalitza amb un castell de focs i/o piromusical.

 

Una experiència única i fascinant, on ningú queda sense sorpresa i satisfacció.  

Mercats i cercaviles

Ens encarreguem de l'animació de qualsevol mercat temàtic. 

 

Mitjançant la nostra banda, que no pararà de tocar durant l'actuació, creem una atmòsfera d'amistad, alegria i interactuació.

 

Una manera fàcil de disfrutar i potenciar els mercats i les cercaviles.

Castell de focs i Piromusicals

El tracte directe amb les pirotècnies del país, que proveeixen els Diables de l'Alt Urgell, fa que els castells de focs siguin impressionants.

 

El color, la força, el so i la precisió és l'única combinació possible en els nostres castells.

 

Alhora, donem la possibilitat d'ambientar el castell de focs amb la nostra banda o, utilitzar una cançó sincronitzada amb cada segon del castell de focs.

 

No t'ho pensis i fes un final per recordar en qualsevol esdeveniment.

 

Deixa a tothom sense paraules! 

Casaments i celebracions

Fer que el teu casament sigui especial és el nostre únic objectiu.

 

En la nostra llarga experiència en casaments, hem actuat en qualsevol moment de la celebració: entrada del pastís, acompanyant els convidats a la zona de festa, actuacions sorpresa, de por, etc.

 

Adaptar-nos als gustos o les necessitats dels nuvis és primordial, així confeccionem un espectacle únic per a cada actuació.

 

Transformem l'ubicació de l'actuació mitjançant el foc i la il·luminació. Un recorregut amb música, carretilles, sortidors d'espurnes, aiguafoc, cascades, etc.

 

On s'acaba amb un castell de focs final/piromusical que  no deixarà ningú indiferent.

 

No esperis més, fes el teu casament o celebració amb nosaltres!

Estàs pensant en fer quelcom?

Testimonis

"Son collonuts, un dels millors grups de Catalunya, que durin molts anys."

Jordi Bernal - Correfoc de La Seu 2014

"Un gran equip de persones, una organització i serietat impressionant i, sobretot, una gran familia. Ha sigut un plaer poder gaudir de la seva actuació a la nostra boda"

- Boda Hotel el Castell